Moj muž (bosanac) hoće Tornjak pas i ja tražim na internet ali ne znam ko je legitimni uzgajatelj. se bilo tko znati pravi tornjak prodati... u ameriku ili u bosnu.
Moja familja je u bosnu (tuzlanski kanton) pa, ako netko zna dobro uzgajivač.... moja svekrva može vidite pas. i ja sam u ameriku (las vegas)
Hvala puno za pomoć i opet izvinite moj bosanski jezik je loš ali ja sam amerikanka, ja trebam 100 godina prije ja učim drugi jezik.... ha ha ha ha ha ha ha
Oh! kako i koliko je teško donijeti pas u Ameriku?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
First sorry my bosnian is really bad so i will write this in english also. My husband (who is bosnian) wants a Tornjak and i have searched the internet but i dont know who is a real breeder. Does anyone know a Tornjak Breeder/Seller? either in America or Bosnia.
My family (ok my husband's family) is in bosnia (Tuzlanski Kanton) so if someone knows a good Tornjak breeder then my mother-in law can go see the dog. and i am actually located in Las Vegas.
Thank you for your help (in advance) and again sorry my bosnian is so bad. I am still learning (im american so it takes forever) ha ha ha ha ha
Oh and how hard is it to bring a dog to the US?