Kod zadnjeg obilaska,puštanja na šetnju i još malo ishrane proteinima vidim ženke fantastično oporavljenje izuzetno sam zadovoljan i sretan prijatelji. P.S.U što skorije vrijeme ću nastojati da postavim njihove slike za vas koji ste to podrškom zaslužili pozzzzzzzz.
Hvala Edvard, zbunilo me ovo pakovanje od 60 kg (lapsuz vjerovatno), preću na taj preparat samo da ne rizikujem. Moj veterinar mi je takođe preporučio da poslije tretiranja ovom hemijom držim psa dva-tri sata u toplom a nisam imao kud sa njima, ostali su vani ipak je sve OK.
Nermine hvala za ovaj prilog. a sada molim sve koji imaju informacija u Sarajevu,Zenici,Banja Luci pa i šire po kojoj cijeni i gdje se mogu nabaviti transportni ringovi za pse dimenzija 80x54x58cm.Zahvalan
Redzo, ljudi iz pet-shopa ce ti poslati na kucnu adresu sta ti treba iz njihove ponude, ali samo ukoliko u tvom mjestu nemaju saradnika.... Ti njima sta ti treba, oni tebi cijenu, platis i eto robe....
fala živio ima u Vitezu ali kada ja dođem uvijek samo"paketići" nema "paketa"pa vidječemo evo Travnik ,Zenica ako nema idemo dalje zujim ja ko zujalica ........... u ovom slučaju mi treba transportni box određenih dimenzija i nema odstupanja a trgovci te onda ubjeđuju kako ti je dobar i neki drugi sa drugačijim dimenzijama i tako to.......zatim na ovom linku šopa ne prihvataju registraciju ako nisi"direktor"firme šta ih briga što ja hoću da se registrujem u svojstvu predsjednika kin.kluba pa da imamo informacije.........
Ima i kod mene...ali tamo si primoran da kupis ono sto imaju a ne sto bi ti zelio a vidio si(stara trgovacka, prodaji samo ono sto ide i na cemu puno zaradjujes...), ostalo se kao narucuje ali ....
nadam se da će se javiti u svom i mome interesu.......hvala šefe
...nešto ovakvo mi treba u približnim dimenzijama 80x54x58 cm,manje dimenzije ne mogu(osim 79 umjesto 80 cm.)a može ostalo malo koji cent više ali ne puno, e sad da li će se javiti..