Moderator/ica: semirr

Mirela je napisao/la:Veliki pozdrav svima...Prije mjesec i po dobila sam stene tornjaka...iskreno, nisam znala sta ce tek da me doceka kako ono bude odrastalo...medjutim, sada je toliko volim da je svaki problem mali u poredjenju s tim..Ali, ipak moje stene ( Afra se zove) stvarno se mnogo ujeda.. Procitala sam sve komentare na ovu temu i uglavnom probala sa svim...medjutim nista!!..Pokusala sam sa Fuj, ne..malo je po njusci ..ali nju to izgleda jos vise naljuti...Pokusala sam i da se okrenem, da prestanem sa igrom ili maženjem ali dr. put ista priča. Ma , ne bi to bio tako veliki problem, da se ujeda malo..nego skace kada prolazimo pored nje..ujeda za nogu, ruku...ma gdje stigne
. Voljela bih na vrijeme ovo sprijeciti, jer ne znam da li ce prestati kada bude veca (sad ce joj 4 mjeseca)..jer ako ne, bojim se da cu se ja nje bojati...
Voljela bih ko god ima slican problem , ili je imao da mi pomogne nekim savjetom...stvarno ne znam sta da radim...

cezzar je napisao/la:HVALA na brzom odgovoru.
ti i ja smo veoma blizu,djeli nas neki 35km.
cak imamo pse sa istim imenom.
cesto sam u bihacu.
ja sam iz bos.krupe

ZeMa je napisao/la:Mirela je napisao/la:Veliki pozdrav svima...Prije mjesec i po dobila sam stene tornjaka...iskreno, nisam znala sta ce tek da me doceka kako ono bude odrastalo...medjutim, sada je toliko volim da je svaki problem mali u poredjenju s tim..Ali, ipak moje stene ( Afra se zove) stvarno se mnogo ujeda.. Procitala sam sve komentare na ovu temu i uglavnom probala sa svim...medjutim nista!!..Pokusala sam sa Fuj, ne..malo je po njusci ..ali nju to izgleda jos vise naljuti...Pokusala sam i da se okrenem, da prestanem sa igrom ili maženjem ali dr. put ista priča. Ma , ne bi to bio tako veliki problem, da se ujeda malo..nego skace kada prolazimo pored nje..ujeda za nogu, ruku...ma gdje stigne
. Voljela bih na vrijeme ovo sprijeciti, jer ne znam da li ce prestati kada bude veca (sad ce joj 4 mjeseca)..jer ako ne, bojim se da cu se ja nje bojati...
Voljela bih ko god ima slican problem , ili je imao da mi pomogne nekim savjetom...stvarno ne znam sta da radim...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.